Köpt biljett återbetalas ej.

Regler ska läsas och följas. Deltagande på egen risk. Ha roligt!

Banan är enligt beskrivning i vald köpt produkt/lopp. Små ändringar kan förekomma.

Vi tillämpar inte reptider/spärrtider (likt t.ex. Vasaloppet).

Blir loppet inställt återbetalas 100% av avgiften. Vid force majoure som tävlingsledningen ej råder över, tex väderförhållanden, gäller ej detta. Byte av lagmedlem är okej fram tills en vecka innan start.

GDPR kommer börja gälla inom EU 25e Maj 2018. Lagen ersätter Personuppgiftslagen PUL. I stort så kräver GDPR mer seriös hantering av personuppgifter. Framförallt i form av information och valfrihet mot individen. Personuppgiftsinformationen ska användas för ett tydligt ändamål och inte missbrukas.

Västerås Swimrun sparar deltagarlistor för start och resultatlistor. Som deltagare kan du välja att vara anonym eller delta med ditt namn. Vill du vara anonym meddelar du oss detta (antingen i samband med anmälan i kommentarsfältet, eller genom att maila oss på kontakt@vasterasswimrun.se).

Praxis är annars att vi visar ditt namn/lagnamn publikt för att göra det tydligt för dig att du är anmäld till loppet. Vi visar ingen ålder, storlek på T-shirt, address, e-post, telefonnummer eller liknande. Dessa uppgifter används enbart för att kontakta dig, förstå vilka finnisher-tshirt vi ska skaffa, samt se om du är under 18 år eller inte. Är du under 18 vill vi att du har målsmans samtycke för tt ställa upp! Din e-post används för att skicka information till dig om loppet genom nyhetsbrev och start-PM. Vill du inte vara med i dessa nyhetsbrev kontaktar du (kontakt@vasterasswimrun.se) oss eller använder funktionen i Mailchimp för ”unsubscribe”.

Vi sparar alla personuppgifter krypterat. Vi hanterar ingen känslig data såsom lösenord eller inloggningar.