– Riktigt bra arrangerat! Kul med mycket publik efter banan.

– Helt fantastiskt att hela arrangemanget presenterades och genomsyrades av ”ett lopp, rolig för både nybörjare och rutinerade”. Väldigt ”inkluderande” och ”ingenting är omöjligt”. Lysande. Hade annars aldrig skrivit upp mig. Önskar att det finns möjlighet till fler platser nästa år, så att fler får uppleva ett roligt lopp i sällskap med en god vän…

Björnö 31a Augusti 2019

Björnö är en nationalpark och rekreationscenter i Västerås. 10km löpspår går runt ön i vattenkanten. Mitt på ön finns en brant skidbacke. I södra delen av ön en fin strand – på andra sidan sundet Gäddeholm – en hamn med Västerås nya bostadsområde.

  • Orginalloppet på 18 km. Banan växlar mellan löpning i fina spår och stig, till korsande av en grisig vasspassage.

Kul lopp! Bra balans simning – löpning. Kul med terräng, gungfly, näckrosor mm- inte för tillrättalagt, utmaning. Bra trivselstämning. Glada funktionärer!

Björnö – 5e September 2020
Björnö – 5e September 2020
Björnö Lång. Totalt ca 18km långt där 2.5 km är simning och 15.5 km är löpning fördelat på 9 löpsträckor och 8 simsträckor

Karta över banan

Priset är per lag Starten går 12:00 den 5e September 2020 på Björnögården Västerås!
not rated 999 kr (inkl 6% moms)
Lägg i varukorg
Lag två i 2018 års tävling upp på södra björnö. Mycket publikvänlig plats med DJ.

Sweden Swimrun Gropen

Sweden Swimrun Gropen arrangeras av oss den 1a Juni. Anmälan på swedenswimrun.se. Loppet går på varvbana och är ett singellopp. Det handlar om att göra så många varv som möjligt på utsatt tid. Tre tidsklasser finns, där den längsta klassen körs över en dag (8 timmar).

De som lyckas göra mer än 50 varv på 8 timmar vinner en gulddolme. Perfekt lopp på försäsongen för att utmana dig själv, testa dina gränser och tävla på en tight bana där mycket hinner hända på 8 timmar!

Övriga klasser är 1 timme och 3.5 timmar.

Anmälan Sweden Swimrun